Fält

Alltså jag äter så himla goa grejer just nu!

En skål med cashewnötter och en-två mandariner, naturellt mineralvatten som absurt nog smakar smultron (det skulle man ju helst vilja att allt smakade!) och någon fluffig karamellglass med seg okänd nöt i... Ahhh

Choklad också


Hello


Nu är min älskade vän tillbaka.


Javisst


Gloomy sunday

Fan alltså. Min bästa orkidé har avlidit, samtliga blad ligger numera på golvet. Hela vår lägenhet är fylld med skrot och även jag. Min syster flyttar hemifrån om ett par dagar. Vi som har delat rum sedan dagen jag föddes... Det blir märkligt på det viset. Å andra sidan får jag fylla rummet med växter, det fick jag inte förut då hon menade att växter gör omvänd fotosyntes på natten och därmed stjäl all syre och då skulle vi kvävas och dö(!!!!!!!!!)
Herregud.


Jag kommer att klara mig fint.

Oh! You sweet thing...


Cineast

File:Skandia 1925a.jpg

En två tre fyr

Att säga "jag trodde att jag hade en kris men det var bara min njure som krampade"


Det blåser upp till storm!


La la

Såsom man blir när man spenderar alldeles för mycket tid på egen hand.

Bortom timmar.

Att se ting förtvina, såsom det oftast blir när tiden tar ut sin rätt. Det är så väldigt sorgligt.


Vi människor är bara uppdelade i två klossar. Som han sa en gång, vi spenderar halva livet med att bygga upp försvarsmekanismer för känslor och tankar, och resten med att försöka bryta ned dem. Vi har alltid förstört för att slippa bli förstörda. 


Du var bättre förr, min vän.

Well it is quite fun


Problemet med mig är att jag inte riktigt finns

Om ungefär två månader fyller jag arton år. "Vilken grej!" Om du säger det så lovar jag att mörda dig i ett hysteriskt skrattanfall, det allra otäckaste enligt min mening. Så, håll snattran.


Fram med sanningen

Hej hej








Amen de ordnar sej!

Gott nytt år får man väl säga då. Efter fyra dagars swing är jag litet åksjuk men det kan även bero på all champagne... Svårt att säga. Som grädden på moset försvann min plånbok inatt med alla STÅLAR. Miserabelt alltså. Såhär i efterhand känner jag: allt bara krackelerar.

Just det... Gott nytt år.

RSS 2.0