reconciliation

får jag lov att omdirigera er till http://shamhut.blogg.se

It was pretty bright

du är med på min top 100-lista.
"Starred" fast liksom bättre.

när jag blir stressad eller uttråkad drar jag tungan mot baksidan av mina tänder.
när man går på jazzbrunch slipper man hormonstinna tonåringar som bara är dumma. (jag drar tungan mot baksidan av mina tänder när jag måste lyssna på sexy bitch och låtsas vara förvirrad)

jag och frida funderar på att flytta tillsammans med min syster.
vi skulle ha omaka porslin och inget vardagsrum. man får ha en favoritkopp och gaffel, och en tallrik. många böcker men ingen tv (ingen utav oss ser på tv) för när man är hemma hos någon ska man inte se på tv. varje fredag skulle vi ha middag och äta på golvet och man får bjuda vem man vill, en fin främling eller en vän man inte träffat på länge. vi skulle läsa högt ur våra favoritböcker och lyssna till kasettband.


om jag hade en utelista skulle flickrum hamna på nummer ett
(plikten kallar)

*

lördag den fjortonde augusti

1





Start A New Life

jag har precis tagit sönder håkans tangentbordshållare för hundrade gången. som tack för kvällens tre-rättersmiddag. hehe, tack.

det är inte meningen att man ska bada strax efter man har ätit insåg jag när jag låg halvt utslagen i håkans badkar med en halv flaska barnängens "pärlglans"-balsam i håret. nu sitter jag inkletad i solkräm eftersom det enda som fanns i badrumsskåpet var rakkräm från lush för "riktigt manligt skägg".

jag vaknade upp av en frukost-sång och kaffet hade blivit kallt. på brunkebergstorg sjöng en tant om amor och jag fick återförenas med goda vänner. de steppade på drottninggatan och jag köpte kronärtskocka för trettio kronor.


nu ska
frilda & hakan
dansa en sexig dans

how sweet it is

mitt schema lyser i bleka färger
välkomna alla ettor
och sven, min vän från en tysk-ryska tiden!

jag har så många planer,
rita en teckning
googla kristna folkstammar
köpa ett toalettbord
låtsas-rösta i valet

efter många dagar är mina naglar röda igen, jag och anna ska gå och se en gospelkör på kulturfestivalen
igår såg vi europa och jag skrev europa tusen gånger i min svarta bok

jag är så glad, vet ni det


Kaffe utan grädde är som kärlek utan kyssar

mot alla odds är jag fortfarande vid liv.

ännu en borttappad telefon och en upphittad senare har jag inga utkast som speglar de senaste par dygnen. jag tror att de hade någonting med dadlar och rök att göra. och om att bli besviken när man ser någon långt bort på nära håll.

när jag kom hem hade jag gått sönder i många bitar som låg utspridda längst vägen jag kommit från och jag blev förvånad för det gjorde mig inte ledsen. och jag läste i en bok jag brukade skriva i med alldeles för många tomma sidor, ritade träd och uppmaningar om att världen borde ramla ihop och insåg att man alltid kan välja vägg i den lådan man lever i, den bra eller dåliga, även om jag brukar ligga raklång någonstans däremellan. och ilska och besvikelse är känslor precis som lycka och kärlek som träffar en och det finns egentligen ingen anledning att gräma sig och det slutade jag göra för länge sen.


vi hade precis ätit frukost. en misslyckad mannagrynsgröt och fattiga riddare av ett ägg och polarbröd. när jag vaknade hoppade jag ut ur fönstret för jag visste inte riktigt hur man öppnade dörren och jag rökte en cigarett och läste femtio sidor i en bok. jag låg på kökssoffan och hon på en trästol och vi hade våra kaffekoppar och nina simone sjöng en livekonsert för oss.

ibland när man har sagt för mycket behövs en lång tystnad för att kompensera.

RSS 2.0