feelin' like a tard

den varma känslan i magen höll i sig resten av dagen och det var fint att jag var på ett sådant bra humör. alla pussar och gratulationer hjälpte till såklart. frida den blonda manslukerskan ordnade ett kalas som hade allt. en kort resumé. kom tidigt till frida och drack vin med fina flickor som sjöng för mig med tomtebloss och gav mig en marabou mjölkchoklad, dansade lite och helt plötsligt var huset fyllt av vackra människor. den importerade vodkan anlände och jag försvann kort därefter men mer dans! blir blodsyster med wilma och delar cigaretter med främlingar. plötsligt var huset tomt igen och det blev nakendans tills jag somnade sött på sebastians mage. vaknar upptryckt mot väggen och börjar äta på chokladkakan lite darrigt. josef lagar egg benedict och vi dricker kaffe och röker cigaretter igen. vi trycker ner oss sex personer i fridas badkar och badar bubbelbad med endast skum. dansar lite till, spelar backgammon och äter pasta. lägger oss framför tvn och varvar mellan konståkning och family guy tills bussen gick 17:22. nu skall jag äta middag och tårta med la familia och allt känns bara så himla bra.

hurra-a

firar födelsedagsmorgonen med sagan om ringen och lite gröt.


23:00

om exakt en timme fyller jag sjutton år. det känns inte alls underligt utan jag känner mig ungefär som en sjuttonåring. idag var jag på bullkalas och det var himla fint trots att jag var för trött för att göra annat än att bara ligga bland kuddar och skratta. jag skrev precis ett brev till mig själv så att mitt sjuttonde år vid liv kan göra lite nytta. imorgon tänkte jag skriva någon sorts resumé på alla år hittills. mycket spännande. nej, nu måste jag hinna somna innan klockan slår tolv och sluta ordpoopa. istället kan jag visa en bild om hur förvirrad man kan se ut när man går från sexton till sjutton. hejdå.



mitt liv rockar just nu.


what difference does it make?

enligt min mening kommer du efter etc.

if you have five seconds to spare i'll tell you the story of my life.

  Dante Gabriel Rossetti, 'The Day Dream', portrait of Jane Morris, 1880. Museum no. CAI 3 

Rossetti

fjorton timmar senare.

Take me out tonight
Where there's music and there's people
Who are young and alive
Driving in your car
I never never want to go home
Because I haven't got one anymore

And if a double-decker bus
Crashes into us
To die by your side
Is such a heavenly way to die
And if a ten ton truck
Kills the both of us
To die by your side
Well the pleasure, the privilege is mine

Take me out tonight
Take me anywhere, I don't care
I don't care, I don't care
And in the darkened underpass
I thought Oh God, my chance has come at last
But then a strange fear gripped me
And I just couldn't ask


kiwi.

om man spottar i ett glas med vatten ser spottet ut som en manet. hehe. efter det fyra timmar långa årsmötet blev jag vald till vice ordförande *svettig!!!*

älskar att jag har haft flyt hela dagen med alla ersättningsbussar och bara kastat mig på bussen över alla människor och min tunga är sträv igen för jag ätit för mycket lösviktsgodis. ikväll kommer jag att somna sött som en liten bebi

en (fruktansvärt dålig) spellista om du skolkar från skolan imorgon (vilket du får göra för det är nästan trettiominus och snön är alldeles för hög)


de tre pelarna.

för att snön aldrig tycks sluta falla från himlen och landa som mjäll på mina axlar. om sex dagar fyller jag sjutton år och om fyra dagar flyttar jag in med wilmer. jisses.

hong kong.


de ljuva ungdomsåren.

det är som om Gud knackat på dörren och kräver tillbaka alla mina vakna timmar. det enda jag gjort de senaste dagarna är att somna överallt. på en väns axel, mot räcket i en fullsatt tunnelbana och framförallt på skolbänken. så idag är det dags för rehabilitering. kilar snart upp till lilla centrum och inhandlar lösgodis och film. tänker somna sött runt tio-tiden. ah. mysflikkan.

varje dag är en liten död.

idag somnade jag på naturkunskapslektionen. igen. idag var jag och såg ingmar bergmans "sommarnattens leende" på stadsteatern. somnade även där. hehe. 

 

theauters

en natt utan fullständigt mörker.

Vita nätter är märkbara norr om 60:e breddgraden.

 
 

Luchino Visconti


Utkast: Feb. 9, 2010

min nya vän heter karl-bernard och bor i ett miljonprojekthus. karl-bernard bor med sin mamma och två sköldpaddor, li och lä. så när man ropar på dem så låter det som lila, fast "LILÄH!". mer gangster alltså. tillsammans har de trettiotvå kvadratmeter att leva på, vilket karl-bernard finner oacceptabelt, så han beger sig ut i staden istället. klottrar på husväggar och rebellerar mot fredrik reinfeldt. k-b tror att han är ganska smart, men det är han inte. men man behöver inte vara smart för att kunna drömma! karl-bernard ägnar sina vakna timmar åt att kyssa vackra flickor och läsa narnia-böckerna om och om igen. karl-bernard är en sådan som alltid får stå sist i matkön för att han trängde sig från början vilket gör att han får ta emot många hatiska blickar från sina skolkamrater. därför fördriver k-b sin tid med att skolka och lyssna på hårdrock.
k-b är min bästa vän.

I told you I was freaky

vaknade upp i ett moln av förvirring och bestämde mig för att strunta i att gå till skolan och sova till klockan ett istället med duke ellington i radion. insåg dock att min födelsedag närmar sig och även sportlovet, så ja, livet är väl inte så pjåkigt ändå. imorgon tänker jag dansa mig genom gatorna. 

nu skall jag försöka bocka av min oändligt långa lista på skolarbete. heido

ps. would you please stop asking me that question?

14



Peter Lindbergh, Oct Nov 1985 Jill Magazine


Bon Hiver

tänker: hur lyckades jag komma med på sjuttio procent av alla bilder igår? samtidigt se ut som ett ekkel. njöt galet av den dräggiga stämningen som avslutades med lite korvdregel och räksallad.
























featherposer.


she's the gal i love best

sitter nu i lilla sammetslena morgonrocken och ler förnöjt över gårdagen. ack ack, mina vänner, ni skulle bara veta. avslutade skoldagen med en liten tupplur på naturkunskapen under en dokumentär om symbios mellan djur. somnar till mystiska vattendjur och vaknar upp till ljudet av babianer som vrålar vilt. begav mig hemåt och hamnade lite utav en dvala i ungefär sju timmar då jag inte hade energi nog att ens sitta upprätt. runt halv åtta fick jag ett textmeddelande av fröken elofsson som undrade ifall jag ville sällskapa henne till en swingklubb. trots tröttheten, så kunde jag inte refusera hennes erbjudande. så i kära hannas sällskap så begav jag mig till sjöhästen för äventyr. vi höll oss mest på en persisk matta och samtalade om livets svåra. så småningom vågade vi oss upp på kanten av dansgolvet för att betrakta alla fagra rockabilly-herrar och damer som swingade loss till fyrtio- och femtiotals-hits. även några bekanta ansikten från Chicago. det tog inte lång tid för herrarna att lägga märke till den förtjusande damen bredvid mig och bjuda upp till dans. efter många om och men så begav hon sig ut på dansgolvet och tillslut kunde jag inte heller låta bli utan fann mig i armarna hos en pojke med brett leende och stora skor som skulle lära mig grundstegen. vi hamnade med två herrar vid namn nils, en lång, senig varelse med blonda lockar. och så einar, världens mest entusiastiska och härligaste pojk med hängslen och hatt. när de stängde så begav vi oss till ett kalas hos einars vän och drack äckliga drinkar med bubbelgum-läsk och vodka med kvarblivna whiskeyslattar. fortsatte swinga galet till bobby darin och elvis presley tills klockan slog tre och det var dags att bege sig hemåt. jag somnade sött.

le Poulpe Octopus Vulgaris


vi skulle gå armkrok, du på ena sidan och jag på den andra. skutta genom blomsterängar och klä ut oss innan vi somnade sött på varsin arm i sängen.

Tjära 8 mg
Nikotin 0,6 mg
Kolmonoxid 9 mg

you you you have never been in love

fashion-era


07

  


och sen tar det slut.

när våren kommer tänker jag ta bort mina fönster och göra om mitt rum till ett kuddhav. väggarna ska vara tapetserade med de allra finaste av fotografier och jag ska plantera växter i taket. då ska jag bjuda över mina vänner och vi ska sova i en hög. i mitt lilla djungel-rum.


100210

Double Breast Half Solarized Face
            Fashion Collage Nude in Stockings

Erwin Blumenfeld


oroliga skor och leksakstrummor.

saker att ha i åtanke:

använd inte toalettpapper, det finns inget
tänk två gånger innan du klipper i saker och ting
tveka inte på den rosa ögonskuggan
gröna bananer skaver i munnen
sitt aldrig i mörket ensam


inatt hade jag en dröm om en person jag en gång älskade. att det var vi två igen. jag vaknade upp ångestfylld.
vaknade upp till det härliga livet.


väntar stilla på att gröten ska utkräva sin hämnd.

"Solen är vårt solsystems centrum. Det är tack vare den alla planeter finns. Det är solens värme som gör att vi kan leva på vår planet.
Den kommer inte alltid att finnas här, för allt dör förr eller senare. Solen är egentligen bara ett klot som brinner med hjälp av bränsle.
När bränslet tar slut så slocknar den. Efter det så blir det mörkt för alltid."

men/ David Armstrong

  
  

100109

 

 

Martin Munkásci


haby bay - navigation - ws














Jack Siegel


för jag vill dansa vals med Napoleon Bonaparte































gladh.




distant fingers.









Melvin Sokolsky


en liten bit ondska.

you are the thieves and tramps. jag rockar. adjö.

RSS 2.0