I'm not gonna teach your boyfriend how to dance

helgens bravader:

vara tonåring och dricka öl utomhus

bli lite kär

vara låtsas-bakis på 3,5:or

fira mors-dag

kramp-shopping på "nordens största loppis" med adam och anna

middag med håkan

och min ring gick sönder!!!


Moodboard













1 Matisse 2 flickr 3 Du levande 4 Hanna 5 skullset 6 Sara

I'll tell you all about it someday






dagens hemlis

när jag känner mig överdrivet lycklig och sentimental lyssnar jag alltid på the libertines. det är som att lyssna på hits for kidz och minnas tiderna med vit ögonskugga, läppglans och excellence. det gör jag i alla fall just nu och hoppar omkring i mitt rum. leeeeeeeeeeeeeeeeeev

Amazon

saker jag gör i min ensamhet del 2:

begrundar idén om att flytta utomlands

går utomhus och övar på "telegram för fullmånen"

ser på foton av en vacker man

skäms över min apati tidigare idag (förlåt)

skriver långa listor

undrar när frida och fanny kommer hem


nu skall jag gå ut och svettas. adjö

I'm like a bird

det finaste jag vet är pianospel. just nu sitter anna och spelar ett stycke medan de andra lagar mat i köket. själv sitter jag ensam i ett rum där ljuset är alldeles för starkt för mina trötta ögon.

jag är inte hungrig. jag vill inte stanna men jag vill heller inte gå.


för tänker man efter, så är det ett lik


Ellen Von Unwerth

She's a pretty pretty lady

"BREDBENT ÄR BÄST" jöran




Go back to sleep

the taste of freedom. alla helvetes-uppsatser är nu inlämnade och klara och jag sitter och svettas lite över faktumet att jag inte har NÅGONTING att göra. ser mig omkring lite nervöst och det rycker lite i ögat. men jag njuter, tror jag. hehe. inser snabbt kontrasterna mellan att äta mat och kolla på Cops och analysera Vietnamkrigets utbrott.

suddig lägesrapport. i'll be back


07



Fierzy fierze chanel
 aaaaahahahhhh


Maybe baby

igår var ångest. idag har varit fantastiskt. tantolunden och sedan lite häng och bokläsning här på gården utanför mitt hus i solen. imorgon är det fina operation festival. jag hoppas att wilma vill äta vindruvor och pizzabröd med mig igen. kom och lek!



Operation Festival förra året

Isopoda

nehe. jag hade visst inte språk idag. = jag börjar klockan halv ett. men jag sitter och njuter av skolans svala lokaler och skriver om gråsuggor. det är ju fint det med.

Fil:Baltic amber inclusions - (Arthropoda, Malacostraca, Isopoda).JPG

LL



Miranda Kerr /i-D summer 2010 /Willy Vanderperre

Brutus calling

i tisdags bar det av. jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig utan var mest nöjd över att få slippa stockholm i ett par dagar. jag var ganska nedbruten, stress och regn, skyll det på vad du vill. men sekunden vi satte oss på bussen till skavsta så fick jag en varm känsla i magen. många har frågat mig hur det var där borta och jag vet inte riktigt vad jag ska säga för det går inte att förklara. det är som om allt det där dåliga äntligen försvunnit ur mitt system. vi fördrev våra dagar med att dricka yorkshire tea med granny och åka på dagsutflykter till små second hand butiker och engelska pubar. vi åkte till parker och träffade Harry i london och drack öl vid Brick Lane. det låter kanske inte som mycket, men det var det. och det var fantastiskt.


































22*

lite tröttare idag. förmodligen tack vare 4 timmar med matematikprovet. men visst mår vi bra ändå?


Oriental

de senaste dagarna har verkligen varit fantastiska. min annars så dunkla tillvaro är numera ljusfylld av en nyanländ sommar till stockholm. jag var rädd att magin från london och england skulle tyna bort men jag är nästan säker på att det är omöjligt. (jag lovar att berätta snart) så fort jag kom hem fick jag ligga i gräset bredvid Ebba och sedan gå på kalas hos Klara och Kajsa. 'orientaliskt' var ledordet och jag kom invirad i en sari. när min mamma hörde om temat hade hon raskt sprungit ner till vår indiska granne som kom upp och hjälpte till, skräckblandadförtjustning svar: ja. kvällen övergick till natt som övergick till morgon som övergick till en natts förlorad sömn. och jag älskar det.











bilder från Sara


-


To die by your side is such a heavenly way to die

jag har mycket att berätta för er vänner.


London baby

imorgon åker vi. bort från alla kyliga vindar och slemmiga vardagskvällar. fyra dagar med mina kära vänner. är det inte fint så säg.








When I woke up this morning

isabelisonphoto Photo of the Day | Mother & Son
Isabeli Fontana by Vincent Peters, Vouge Germany 2009

he

jag känner att mitt temporära sims-humör är på topp. har spenderat hela dagen med att gnaga på kladdkaka och legat på fanny, frida och håkan i X antal timmar. vi diskuterade södra latins motsvarigheter till harry potter och sagan om ringen. jag blev gandalf fast ville hellre vara "the evil eye". så himla typiskt.


mr. G

<3

"jag har inte ätstörningar, jag planerar att dricka läsk idag."

Guilty

likformig: BD/AB = DE/AC = BE/BC













Lina Scheynius


Can't get enough

idag har jag spenderat 95% av min dag under jorden på string. jag åt frukost med sofia och diskuterade livets svåra. det blev några croco-tårar och sen gick jag i regnet ett tag och kollade på fula kläder på myrorna. nu har jag litet ont i huvudet men har egentligen bara lust att klä ut mig och leva livet på en annan plats.

You can have what you want

 

1,2 Leigh Bowery 3 Veruschka

uni-love

såg just att Frida och Fanny ska begå kollektivt självmord. kul att man inte ens kan få gå en värdig död till mötes utan måste fråga om man får hänka på.

virgin11.jpg The Virgin Suicides Unicorn image by sonjackcarl
The Virgin Suicides via photobucket


You could have been in my black book


Ebba

jag är inte bitter egentligen

jobbiga saker:

- alla mina ringar har rostat

- min familj hatar min matlagning

- jag drömmer mardrömmar som jag glömmer bort och är sur hela dagen för

- jag är hemma på en fredag

"close your mouth it looks like your missing a chromosome"

jag och peter slöt fred idag efter vår "beef" igår. det var fint.


Allt jag gillar upphör

jag saknar dig. ganska mycket faktiskt.



Patti Smith

"things I do on my spare time"

"eh me gusta estar con amigos y leer libros"

- undviker att plugga genom att låtsas kolla på will and grace

- tar överdrivet många photobooth bilder på mig själv

- tar på mig fula kläder

- äter mat och blir ledsen när jag ätit upp

- sitter på skoltoaletten och filosoferar

fortsättning följer


I just slept for three hours

vaknade precis upp, alldeles förvirrad och svettig. har precis insett att allt är väldigt mycket likt högstadiet igen.


Dazed and Confused 1993

I'm talking to the boy who couldn't keep his clothes on

detta hade kunnat bli världens pösigaste dag. och då menar jag hela paketet - vaknat med märken från kudden på kinden, lite yr i huvudet för att jag råkade somna LITE för tidigt igår, toapappret OCH tandkrämen är slut och jag glömde borsta tänderna igår. och av allt i min garderob hade jag satt på mig en rosa topp och gamla mjukizar från 5:an :( kommit till skolan och haft lektion med edvard. en bit av min själ hade dött och flygit ut genom fönstret och hela min dag hade varit förstörd.

men idag tog jag mig friheten att ignorera allt detta och ta min lilla tid. sitta lite i solen, dricka lite kaffe och helt enkelt rokka lite fett. <3



I was born free


dagens hemlis

när jag var yngre ville jag bli häxa


hehe

 


Swing it magistern

att hitta på ursäker för mig själv (som att jag måste arbeta på min uppsats) för att kunna gå hem en tisdags förmiddag är det bästa jag vet. lite ångest, men det är praktiskt taget sommar ute så det gör inte så mycket.

i söndags rensade vi på vår balkong. ungefär tretton soppåsar senare kunde jag röra mig helt fritt där ute utan att stöta i ett gammalt bord eller halka omkring på gamla presentkartonger från i julas. det är samma sak varje år, det bildas helt enkelt en liten soptipp där ute, tror knappt att balkongdörren öppnas utom när någonting ska kastas ut. det är svårt i minusgraderna. men så blir det vår och vi rensar bort skräp och gamla känslor som tränger sig mellan dammet och allt känns lite lättare. det är fint, och trevligt. så medan de andra sitter och räknar statistik i kvava klassrum tänkte jag lägga mig på några filtar i solen och lyssna på bert sommer. adjö



Bert Sommer & Maxine Stone

How soon is now?





Lick the star

Frederick

jag skulle vilja ha en brevvän. jag och hany hade mailkorrespondens på facebook förut och skickade vackra bilder, låtar och drömmar till varandra. men det svalnade och nu har det avtagit helt. det skulle gärna kunna vara en bitter förtidspensionerad farbror som upplevt alla livets sidor som kunde komma med goda visdomsord, eller bara skänka mig lite lycka genom sin bitterhet. eller en en ung dam i prag som kunde skicka små souvernirer och fotoautomat-bilder i olika utstyrslar. tills dess får jag nöja mig med photobucket och TCM.





Siouxsie and the banshees

Judy and the dream of horses



Unwashed and somewhat slightly dazed

(har egentligen inte gjort någonting vettigt idag)

jag älskar de ofullständiga historierna.

ni vet när någon berättar någonting alldeles ointressant och man lägger till en ändelse som gör det lite mer spännande. t.ex. "jag var bara på toa" (och tvättade murran). det är ett fantastiskt tidsfördriv och går att tillämpa på det mesta. ni fattar?

annars så har mitt hjärta stannat några gånger idag för jag trott att det varit måndag. (när jag vaknade, när jag kollade på tv och nyss när jag såg en bild på frida i klassrummet) serri, jag håller på att förfalla. igår och idag har jag inte kunnat kommunicera med folk för att jag pratar för långsamt och säger orelevanta saker. and i love it!!

nu är Ebba på sin väg hit för att göra mig sällskap i min söndagseufori, ja den finns. i övrigt så vill jag tillägna denna låt till Fanny.

puss på er mina fanz.



*


Hanna


Ca ca ca ca!

det har varit en fin helg trots att den mest har bestått av huvudvärk och sociala missanpassningar. men! jag känner att vi går mot bättre tider nu vänner. idag lyser solen och det är ungefär 20 skoldagar kvar, kom igen nu föfan! helgens höjdpunkt var nog cykelskjutsen från irma till t-centralen av några pojkar som senare skulle cykla 12 mil (?) för att se på när kossorna på Arla släpptes ut för första gången i år. nu ska jag gråta blod och skriva på min uppsats (igen)















hos Mi i lördags (bilder snodda från Hanna och Freja)

Disraeli Gears

ville spy på mig själv när jag vaknade imorse men somnade om istället. (rekommenderas starkt)

älskade mig själv igår när jag sov på tunnelbanan och dreglade från skogskyrkogården till odenplan och sedan hem till hagsätra. vaknade upp i en tom tunnelbana och sprang hem. fick en turbo-fylla. och somnade

u u-u. are


dagens hemlis

för att kunna vältra mig ännu mer i självömkan:

jag har fått fågelbajs på huvudet tre gånger


RSS 2.0